Hva er Etikken?

Etikken er en urban landhandel med fokus på Fairtrade, miljøvennlig og økologisk mat. Butikken eies og drives av en ideell forening (Etikken BA) hvor formålet er å tilby folk matvarer og andre produkter som er både miljøvennlige og etiske i så mange ledd av produksjonen som mulig.

Etikken ble startet i 2010 av en idealistisk og jordnær familie med et sterkt ønske om å bidra til et mer etisk og miljøbevist samfunn. Etikken drives av frivillige og dedikerte ansatte.

Etikkens kjerneverdier:

  • Økologi: Etikken foretrekker kortreist og økologisk mat, og resirkulerte eller organiske husholdningsprodukter. Vi jobber for å finne de beste alternativene tilgjengelig for alle typer produkter.
  • Rettferdig handel: Etikken ønsker å tilby varer som kan vise til gode og rettferdige arbeidsvilkår i alle ledd av produksjonen. Der vi har mulighet til det, handler vi direkte med produsenten.
  • Dyrevelferd: Etikken handler ikke med leverandører som utsetter dyr eller mennesker for lidelse med viten og vilje. Hos oss finner du ingen varer som er testet på dyr.
  • Helsefremmende: Etikken ønsker å tilby varer som fremmer god helse, og foretrekker derfor naturprodukter uten helse- og miljøskadelige stoffer så langt vi får det til.

Takk til våre engasjerte kunder som hjelper oss med å bli stadig bedre! Send gjerne tips og tilbakemeldinger på e-post til post@etikken.no eller direkte til oss i butikken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s